Referentie 7 Ruimtelijke Ordening

 

Plan:
Vogelenzang

Locatie:
Lieshout, gemeente Laarbeek

Casus:
Realisering van een woningbouwlocatie bij de kleine kern Lieshout.
Vertaling van het verkavelingsvoorstel voor een woonbuurt met circa 40 woningen in een bestemmingsplan en beeldkwaliteitplan. Met verwerking van de resultaten uit de diverse uitgevoerde onderzoeken. Aansluitend bij het bestemmingsplan en beeldkwaliteitplan voor de aangrenzende woonbuurt Nieuwenhof 2014.
Planopzet:
De bestemmingsregeling, zoals vastgelegd voor Nieuwenhof 2014, is over het verkavelingsvoorstel voor Vogelenzang gelegd. Het bestaande beeldkwaliteitplan voor Nieuwenhof 2014 is herschreven voor gebruik voor zowel Nieuwenhof 2014 als Vogelenzang. Optimale afstemming tussen beide aangrenzende woonbuurten is daarmee gegarandeerd.

Planvorming:
Beeldkwaliteitplan
Bestemmingsplan
Vergelijkbare projecten:
Nieuwenhof 2014 Lieshout, D’n Hoge Suute Mariahout, De Steeg Bemelen, Mheerderweg noord Banholt, Op ’t H√∂velke III Mheer, Karreweg Sint Geertruid, Afronding Beeksenhof Oploo, Den Dries Ledeacker, Den Eijk Westerbeek, Bethani√ęstraat Stevensbeek, Centrum III Schimmert, Zinkenstraat Wijnandsrade, Elserveld Elsloo, Meeldert Stein, Vinkelse Slagen Vinkel, De Kouwe Noord Geffen